Gratis inschrijven

Aanmelden is nu tijdelijk gratis.

Lees meer

Voordelen

De voordelen van zelf pallets inkopen en verkopen

Lees meer

Naar de pallets
vier soorten europallets
Geen account? Registreren


BrowseSafe Categorie groen logo

Europallet prijs


Een europallet prijs betaalt u voor een pallet met een standaard afmeting van 80 x 120 cm. Deze europallet is tevens te herkennen aan de klossen onder de pallet. Op de rechtse klos staat ‘Euro’ en op de andere klossen staat de naam van de fabrikant. Europallets zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Hiervoor betaalt u bij PalletsOnly de laagste europallet prijs. Pas wanneer deze pallet uiteindelijk kapot gaat verliest hij zijn gehele waarde.


Europallets inleveren


Wanneer u europallets wilt inleveren geldt daarvoor in heel Europa een statiegeld waarde van ongeveer tien euro (hoewel dit per bedrijf kan verschillen). Dit is echter vooral een administratieve waarde: in de praktijk wordt bijna altijd de (lagere) handelswaarde gebruikt.Het statiegeld / ruil model gaat op voor de europallets die gemaakt zijn door erkende bedrijven die dat volgens strikte EPAL normen doen. U kunt de europallets inleveren, maar u kunt ze ook online zetten en proberen te verkopen. Via PalletsOnly kunt u de nieuwe en gebruikte europallets inleveren bij iemand die er een mooie prijs voor betaalt, tegen handelswaarde dus.


Contact


Mocht u nog vragen hebben over europallets inleveren, of heeft u andere vragen omtrent PalletsOnly.com, vul dan ons contactformulier in! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 055 - 7113201. Per fax zijn wij bereikbaar op: 055 – 7113217.

Europallet prijs
Copyright © 2010 PalletsOnly.com